PRESSEMELDING

O.M Facility Managemenet blir til Joyweek!

2023-12-15
Office Managements forretningsområdet Facility Managemenet blir Joyweek – Med en sterk kjærlighet for kontoret skaper vi steder hvor folk ønsker og samles å jobbe sammen.

 

I fjor sommer ble det klart at Verso Capital hadde kjøpt det velrenommerte Office Managements forretningsområde Facitlity Management. Under eget flagg lanserer vi nå det nye varemerket og navnet Joyweek. Målet er å fortsette å utvikle og skape bærekraftige, gledelige og effektive kontorer der folk ønsker å være og kan yte sitt beste. Administrerende direktør i det nye selskapet er Pontus Olsson, som tidligere kom fra rollen som leder på forretningsområdet for Facility Management.

Joyweek er i dag en komplett partner for kontorrelaterte produkter og tjenester som gjør bedrifter i stand til å effektivisere arbeidsplassen, samt å skape trivelige kontorer der folk har det bra. Etterspørselen på dette området har også vokst betydelig etter pandemien, og attraktive kontorer har blitt et konkurransefortrinn for mange bedrifter når det gjelder å rekruttere og beholde talent.

– Jeg føler virkelig en kjærlighet til kontoret og for å skape steder hvor folk vil samles og jobbe sammen. Ambisjonen er nå å blomstre i egen regi og hjelpe flere bedrifter til å skape fantastiske kontorer, sier Pontus Olsson, adm. dir.

Hos Joyweek tilbys en helhet hvor alt fra kaffemaskiner og renhold, til interiør, bemanning og forbruk inngår i utvalget av produkter og tjenester. Kundene er bedrifter med fysisk arbeidsplass i alle mulige bransjer. Som navnet tilsier, ønsker kontoret å få frem det beste i alle, hele uken.

I dag er Joyweek det eneste selskapet i sin bransje som både måler, vurderer og kompenserer 100 % av sitt klimaavtrykk for hele driften, samt alle produkter og tjenester som de leverer til sine kunder.

For mer informasjon, kontakt:

Maria Lodin
Marketing & Communications Manager
maria.lodin@joyweek.com
+46 10- 178 55 95

Pontus Olsson
CEO 
pontus.olsson@joyweek.com
+46 10- 178 55 51