Bemanning

Vi er eksperter på effektiv kontordrift og har lang erfaring med å matche, rekruttere og bemanne kvalifisert personale som lever opp til forventningene og behovene bedriften din har.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Din dedikerte bemanningspartner

Vi hjelper deg å finne de rette menneskene som kan hjelpe bedriften din med å ta nye steg. Vi er opptatt av at alle vi rekrutterer, deler våre verdier – selv om de blir opplært spesifikt for rollen i din bedrift. Med konsulenter fra Joyweek på laget kan du være trygg på at du får engasjerte medarbeidere som alltid setter bedriften din først.

I kundeportalen vår har resepsjonister, kontorassistenter og kontorsjefer dessuten full oversikt over kontordriften, noe som gjør at de enkelt kan effektivisere arbeidet sitt.

Roller vi rekrutterer og bemanner:

  • Resepsjonist
  • Office Manager
  • Facility Manager
  • Kontorassistent
  • Økonomiassistent
  • Vaktmester

Vikartjenester

Vi kan også stille med vikarer ved kortsiktige behov. Vikarene våre kan erstatte ansatte på arbeidsplassen din ved for eksempel sykdom eller annet fravær, eller de kan tilkalles hvis bedriften din opplever økt pågang.

Trenger du et par ekstra hender?

Når tiden ikke strekker til, går spesialistene våre inn og hjelper deg. Kontakt oss for å få råd eller be om tilbud.