Gjenvinning på kontoret

Vi tar hånd om gjenvinningen på kontoret! Med vår landsdekkende tjeneste kan du leie praktiske beholdere som gjør kildesorteringen enkel for alle. Vi henter avfallet til avtalt tid og sørger for at det tas hånd om på riktig måte.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår, inkludert alle produktene og tjenestene du kjøper fra oss. Dette bidrar til å redusere klimaavtrykket til bedriften din.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Bærekraft og klimakompensasjon

Som en del av klimastrategien vår klimakompenserer vi alle produkter og tjenester vi leverer. Det betyr at vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt.

Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for gjenvinning

Kontakt oss for å avtale et kostnadsfritt rådgivningsmøte med en av ekspertene våre.