Inngangsmatter

Vi hjelper deg med å skape et profesjonelt og innbydende inntrykk med bærekraftige og høytabsorberende matter. Utforsk utvalget vårt av klimakompenserte matter i dag!

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Hvorfor leie matter fra Joyweek?

Når du leier inngangsmatter fra oss, hjelper vi deg med å velge riktig matte til hvert område av lokalet. I tillegg bistår vi med henting, bringing, plassering og svanemerket vask av matter.

Norge

Prisen er basert på ønsket antall utskiftninger av mattene per år.

Service inkludert

Utplassering, henting og vask av mattene er inkludert, noe som gjør hverdagen enda enklere for deg og dine ansatte.

Klimakompensert tjeneste

Høy andel resirkulerte materialer og svanemerket mattevask.

Miljø

Som beslutningstaker i en miljøbevisst virksomhet vet du at alle valgene du tar med hensyn til leverandører, produkter og tjenester, utgjør en forskjell. Her er noen gode grunner til hvorfor du bør leie inngangsmatter fra Joyweek:

  • Høy standard

    Våre matte- og kjemikalieleverandører oppfyller standarder og krav satt av innkjøpsmyndigheter, Oeko-Tex® 100 og kjemikalieveiledere for tekstilimportører.

  • Svanemerket

    Våre teppevaskerier er svanemerkede og har egne renseanlegg som renser avløpsvannet fra tungmetaller og mikroplast med opptil 96 %.

  • Høy andel resirkulerte materialer

    Vi jobber aktivt med å øke andelen resirkulerte materialer i produktene våre. Mattene våre er laget av minst 47 % resirkulerte materialer, og flere av mattene består av hele 100 % resirkulerte materialer.

Bærekraft og klimakompensasjon

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Ofte stilte spørsmål om inngangsmattene våre

Vi hjelper deg med å finne riktig matte til kontoret!

Inngangsmatter, logomatter, skrapematter og ståmatter – mulighetene er mange! Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen til kontoret ditt.