Mobil vaktmester

Vaktmesterne våre er eksperter på å løse problemer og står klare til å rykke ut på kort varsel. Ingen oppgaver er for store eller for små, og du bestemmer selv hvor ofte og hvor lenge du trenger hjelp.

Alt du trenger til kontoret

Én kontakt for alle dine behov. Enklere blir det ikke.

Alt på ett sted

Vi tilbyr alt bedriften din trenger, fra kaffe til kontorinnredning. Én kontakt og én faktura for alle tjenestene gjør det enkelt og kostnadseffektivt.

100 % klimakompensert

Vi klimakompenserer for hele virksomheten vår i tråd med GHG-protokollens scope 1, 2 og 3. Dette inkluderer også alle tjenestene og produktene du kjøper fra oss.

Digital kundeportal

I kundeportalen vår har du full kontroll og oversikt over alt du bestiller fra oss. Med den smarte kalenderen vår slipper du uklarheter om leveranser og bestillinger.

Support i verdensklasse

Vi er opptatt av å hjelpe kundene våre på en rask, profesjonell og effektiv måte. For å gjøre det så enkelt og smidig som mulig har vi bare ett telefonnummer og én e-postadresse.

Ingen oppgaver er for store eller for små for oss

Det er mye som skal gjøres på et kontor, for eksempel å skifte lyspærer, fylle på papir i kopimaskinen og montere møbler og utstyr. Når tiden ikke strekker til, kan vi ta oss av alt dette – og mye mer.
Hvor ofte og hvor lenge vi skal hjelpe til, er opp til deg. Vaktmesteren har bil og står alltid beredt.

  • Rask håndtering
  • Bred kunnskap
  • Fleksibel tjeneste

Populære tjenester

Lurer du på noe om tjenesten? Vi forteller gjerne mer!

Kontakt oss for å avtale et kostnadsfritt rådgivningsmøte med en av ekspertene våre.